Redekasser til de vilde fugle

Der bliver boret huller
Der bliver boret huller
Fin pusning
Fin pusning
Det var de første kasser
Det var de første kasser
Nu er det tid til hygge med en pølse og brød
Nu er det tid til hygge med en pølse og brød

Det er nu, der skal bygges redekasser til småfuglene. De skal hænges op, så fuglene kan vænne sig til dem inden ynglesæsonen, men de kan hænges op året rundt. Det er nemlig ikke noget der kun hører foråret til. Fuglene søger ly i kasserne om vinteren. Derfor vil Varde og Omegns Fugleforening invitere til redekasse bygning. Det er ikke kun for medlemmerne af Varde og Omegns Fugleforening, men for alle der har lyst til selv at bygge en fuglekasse, til Stær- Mejse eller andre redekasser. Foreningen stiller brædder til rådighed til alle, søm og skruer til at samle med, skal du selv medbringe. Varde og Omegns Fugleforening møder op med medlemmer af foreningen, som vil hjælpe til med og vejlede i redekasse bygning.

Med redekasser i haven får man mulighed for at følge fuglene på tæt hold. Man kan se dem flyve til og fra kassen med rede materiale, når de bygge rede inde i kassen, og senere når de kommer med mad til ungerne. Både børn og voksne kan glædes over fuglenes sang og færden i haven hele sommeren og til vinter har fuglene en kasse at søge ly i.

Seneste kommentarer

21.09 | 06:41

Hej Birgitte
Nej vi holde desværre ikke flere fugleudstillinger, da besøgstallet ikke står mål med det store arbejde der er med at lave den.

20.09 | 21:36

Hej
Afholder i ingen fugleudstillinger for offentligheden i 2022, som i gjorde før Corona? Vil det komme efterfølgende år?

03.07 | 18:18

Jeg mangler 3 stk europæiske hunner og 1 han. Bor på Fyn. Er der nogen der har dem til salg.?
Mobil 27191506.

01.04 | 10:51

Hej Helle du skal være velkommen i foreningen, jeg må bede dig sende dine oplysninger til en fra bestyrelsen, se fanebladet; Bliv medlem; for hvilke oplysninger vi skal bruge,

Del siden